SICOMEL SAYA

Tuesday, 21 January 2014

cuti semester kali ini

cuti memang benda paling best and lagi best kalau ade duit pastu boleh p melancong, makan, shopping, makan, tidoq, makan, tidoq..arghhhhh!! itu semua angan-angan.
cuti sem kali tak dela panjang sgt. sebulan je.okla kan..boleh rest kan otak nie. ok! dh seminggu 4 hari aku bercuti baru nk coret rancang bercuti. takpe..better late than never.kikiki
antara perancangan n program yg perlu dibuat pada cuti kali ni adalah seperti checklist dibawah ya :)

1. pergi kelas menjahit (In Sya Allah petang nie mula kelas)
2. kerja part time (cam tak jadi jew sebab dh masuk kelas kan)
3.hafal doa dhuha, tahajjud, hajat
4. tengok baby pepot
5.siapkan baju (kain ade 4 pasang lg belom potong + 3/4 pasang baju yg terbengkalai)
6.pergi sekolah jumpe cikgu ert
7. hmmm...nk latih diri (tak mo bgun lewat/buat bekbes/kemas rumah ngn jayanya) sebab t kan nk jadik isteri yg solehah.hakhakhak


ape lagi ek??rasenye ini dulu buat sementara waktu.
semoga dipermudahkan amin..amin..amin.

3 comments:

  1. smoga perancangan tercapai.. :)

    ReplyDelete
  2. Cuti sem dipenuhi dgn aktiviti berguna..bgus bgus bgus

    ReplyDelete
  3. Cuti sem dipenuhi dgn aktiviti berguna..bgus bgus bgus

    ReplyDelete