SICOMEL SAYA

Monday, 30 December 2013

ubat mujarab sakit kepala dan senggugut...





ubat paling mujarab utk hilangkan sakit kepala n senggugut cara aku adalah tidoqqqq..
serius berkesan bag ang..
kalau nk lagi mujarab, before tido telan penadol sebiji + sapukan minyak cap kapak (sakit kepala)
sapu losyen mustajab ke, losyen anugerah, losyen panas kat perut dan pinggang (senggugut) pastu tidoq 2jam ke 3 jam ke..hahaha
bangun...bangun dah ok :)
alhamdulillah

Saturday, 28 December 2013

niat

niatkan sesuatu yang baik, pasti Allah swt akan menolongnya :)
insya Allah

Friday, 27 December 2013

masak-masak

kemain lagi rajin memasak last-last sem nie. sebabnye jimatkan kos + stdy week nie kelas tak ada, jadi bolehla masak abiskan stok..sekarang baru tao, masak sendri ni mmg jimat + sedapla jugak.hahaha
so, azam sem depan, nak masak selalo. 


hari ini rajin buat cekodok ikan bilis buat lunch sebab pagi tadi aku dh bedal sepinggan nasi bersama ikan kering + sayur campur hasil masakan aku gak alhamdulillah....kenyang :)
kehidupan seorg student nie kena pandai survive kan.
periuk nasik pon jadi multi cooker. goreng nasik, goreng ikan, goreng bihun, masak bubur, xde hal 


Tuesday, 24 December 2013

random semester 5

sebelum tahun 2013 melabuhkan tirainya...sedikit hadiah buat blog aku (tanda aku lagi wujud)hahaha
*** berazam nk buat satu entry berkenaan semester lima sahaja..INSYAALLAH 
busan tunggu prof. othman yang lambat masuk...kita amik gambaq dulu :)

sesi bergambar sebelum masuk kitchen..kalau xsilap nie mggu pertama masuk kitchen kot.kami kalut amik gambaq sampai lecturer sound "korang nie amik gamba cam arini last kitchen jew"hahaha

time nie p dengaq forum perdana. antara salah satu aktiviti masa konvo

 
paksa ati amik gambaq sebab aku nk pakai cap beliau..muahhaha

cikgu lina sedang praktis menulis di hadapan

lawatan ke ladang upm..jumpe mooooo

muke gembira pas jawab test kpd..soklan die..perghhhh!! sampai aku rase layakka aku nie jadi cikgu???

ok..muka gembira 1 st time kena saman ngn pak guard sebab aku sesuka hati parking..haishhh.janji!!pasni xbuat lagi :)