SICOMEL SAYA

Sunday, 1 September 2013

birthday 24 2013


mmg diakui gamba dh basi memandangkan birthday yg sepatutnya ada 5 jun tapi nak jugak update pix kat blog sebagai kenangan. seperti gak taon lepas, birthday jatuh pada minggu exam..mmg sadis la kan. mood nk sambut birthday mmg tak de memandangkan kne struggle study. rugi je maxis bagi call free tp xde gune..hakhakhak. papepon thanks pada rakan-rakan yg wish especially imah n tina for daa present :)


kek imah bagi..hehehe

disertakan dengan surat. tq imah :)

tq tina bg kad bufday :)

khar tercintaaaak :)

DOA & IMPIAN SETIAP WANITA

Ya Allah..
Kurniakanlah kami seorang suami yang soleh,
Yang menjaga hatinya hanya untuk yang halal baginya,
Yang sentiasa memperbaiki dirinya,
Yang sentiasa berusaha mengikuti sunnah Rasulullah..


Yang baik akhlaknya,
Yang menerima kami apa seadanya,
Yang membimbing kami dengan lemah lembut,
Yang akan membawa kami menuju JannahMu Ya Rabb.

Kabulkan, Ya Allah.. Amin...

***jumpe doa nie kat fb. boleh dijadikan panduan..hehehe