SICOMEL SAYA

Tuesday, 20 November 2012

kalau ak reti....

kalau aku reti baiki printer xde la aku anta kedai
sebab xpandaila ak p antaq kat kedai
hadoiiiiiiiiiiii
sabar jela ngn kerenah org berniaga nie
nasib xde pilihan je
lau de pilihan lain xde nye nk anta situ


++++semakin ari semakin banyak ujian hidop






Friday, 16 November 2012

testing-testing

buku menjahit lagi
serius...pen tok drawing mahal gileer (yang kelabu tu rm6.90) fuhhhhhhhhhhh

tara...dapat gak merasa durian yg kat umah nie
sedapppppp


+++ saje nk testing camera baru beli ari rabu lepas..kikiki

Thursday, 15 November 2012

besarnya kuase DIA

tengah setelkan assgmnet bencana alam
aku pilih tajuk taufan sandy
mase ngh cari2 maklumat kt tenet nie
macam2 ka tgk gambaq org masokkan lam tenet
n terdetik kt hati nie
besarnye kuasa Allah swt
yela
ak tgk byk giler2 kawasan musnah
walhal b4 tempat tu cantik, gah, kukuh,terbaik la org kate
tapi
bile sekali jew taufan mai
musnah segalnye....
n yg paling aku pelik
tmpat yg jauh dari pantai pon
air boleh mencurah-curah (cam ombak besaq) masuk dalam kawasan parking
pelik an
tu la dikatakan 
ALLAHUAKBHARRRRRRR
TUHAN YANG MAHA BESAR


Gerun kan tgk ayaq kuat camni



Wednesday, 14 November 2012

salam maal hijrah

sempena taon baru islam nie
kena la ade azam baru gak
soooooooo
ak dh tambah satu lagi gajet kt blog aku nie 
iaitu matlamat jangka pjg n pendek 
jom tgk matlamat aku
jgn ade yg tersedak dahla :P


perhatikan matlamat jangka pjg yg no2...
bukan niat nk gatai
kate org
kite merancang, tuhan menentukan 
hope semua nie sentiasa diberkati oleh Nya

Tuesday, 13 November 2012

ringan cikit kepala

kepala ku ringan bukan sebab assgmnent dh setel
haaaa.....
aku stresssssssssssss kot sekarang nie ngn assgnment menjahit nie
lau aku tao streess camni, nak je kawen pastu jage anak
bile ak pening pale je mesti ak potong rambut
mmg tabiat aku dari dulu
kalau camnie bile la aku nk jadi gegurl ssejati yg ade rambut pjg mengurai
tadi aku baru pas p pendekkan rambut + nipiskan rambut
walhal seminggu before bukak sem, aku dh p potong rmbut
so bile rambut dh pendek nie ringan la cikit pale..hu3

Monday, 5 November 2012

kajian lapangan 2p

assignment sem nie yg kena p interview cikgu kauseling :)
kami 1 group aku, tiqah, ngn imah p terjah je sekolah2 berdekatan upsi sebab lau nk wat appoiment kebayakan cikgu2 kauseling xnak terima coz bz katenye
yelah..dh minggu last2 nie kan
mula2 sekolah kami p 
kami kena reject sebab kate guru kauseling sek tu bz
so kami xputus asa
p je mane2 sekolah sepanjang perjalanan kami t
mule2 nk masuk mrsm felda nie risau la jugak sebab dh la sekolah nie gah pastu kami lak xe wat temujanji
tapi xpela kite cube dulu 
lau kena reject, kami balik laaa :p
alhamdulillah, rezeki kami
kami dilayan dgn baik sekali
staff yg mesra + murid2 yg baik + cikgu2 yg sporting


hari pertama p mrsm felda. time budak2 tgh exam spm kt dalam dewan


imah, nenot, cikgu ros, sarah, tiqah

cikgu ros yg sporting
tq byk2 sebab tolong group kami

sarah yg comel 
pelakon pembantu nie

amik berkat nk jadi cikgu 

murid2 yg suke lepak dalam bilik kaunseling


mereka lagi...baru form 2 asenye

cikgu lina yg sengal



cikgu lina baru abis mengajaq nie..nk balik tidoqqqq :p



### bile masok sekolah, tgk budak2..ase xsabar nk jadi cikgu###
verangan...de 5 sem g yer nk tempohhhh...setereeeessssssss

Saturday, 3 November 2012

memori sem 1


mule-mule wajib tempek gamba dak2 skema sem1 dulu yer.....
mase mak aku tgk mule2 gambar nie...mak bole lak cakap
mak : mak tgk ang yg paling besaq lam gambaq nie
aku: tapi comel kan..:p
ok..fine.di akui ak mmg sudah membesar skg..arghhhhh

keluarga baru yg berjuang selama 4 taon bersame-same
hope t anak aku dapat kenal pasti mane satu ibu die time mude...hahahaha (berangan la pulok)

+++++akan diupdate pic dari mase kesemase

memori sem2

rasenye xterlambat lagi kot aku nk letak gamba + aktiviti ngn budak2 kelas mase sem2
boleh dibuat kenang kenangan
nk save je kat lam lappy mmg ak xyakin
sebabnye bile lappy kena format + lappy dh lembab
ak xteragak-agak remove sume gamba yg ade
so..lebih selamat di coretkan dalam blog kesayanganku    kisahsinenot89@blogspot.com
 

FINAL EXAM



hmm xigt la nie lepas final paper ape..:(

depan dewan besar..

masing2 pegang kad kawen kak ming..comel kad kawen die :)



Thursday, 1 November 2012

SUKANEKA KARNIVAL ADAM DAN HAWA

salah satu acara dalam sukaneka "fashion show"

kumpulan horey-horey dapat no2