SICOMEL SAYA

Tuesday, 5 June 2012

hepy bufday nenot



5/6/2012 genapla umo aku 23 tahun
alhamdulillah aku bersyukur pada Mu Ya Allah kerana masih membenarka diri ini bernafas di muka bumi ini
dah 23 dah ko ni nenot
besaq x besaq la ang nie
23 taon umo yg sesuai untuk mendirikan rumah tangga
huahuahuahuahua.......
tp mungkin jodoh xsampai g agaknye
yela 23 taon bayang2 pakwe pon xdak g
tp sape la aku nie nk menyangkal suratan takdir dari Ilahi
hanya mampu berdoa seadanya

haisssh nie entry pasai bufday laa
p cerita pasal jodoh awatlak
hadoiiiiii
bufday kali nie len la cikit
sebab??????
aku sambut bufday kali nie ngn kgwan
selalunye ngn famili sebab bufday aku selalu jatoh pada hari cuti sekolah
xpon time cuti sem
mmg sambut bufay ngn kgkawan la an
xsambut mane pon
tp de la org wish2
dannnnnnnnn
yg paling bez aku sambut bufday time EXAMMM okkkk
exam pnedidikan pengguna
so
xdela aku excited sgt
sebab aku kena fokus nk examla
dah la aku nie jenis study last minit
jadinye mxs n celcom bagi free tepon..xdapat la aku gune sebaiknye
sob..sob...sob :(

jadi aku nk ucapkkan jutaan terima kasih kat rakan-rakan aku yg wish my bufday xspeselly housemate aku imah n zati @ anak2 kesayangan aku sebab sambut bufday aku dgn meriah   sekali : p
sungguh meriah k...hahaahaha
mane xmeriahnye..org gune lilin kek dieorg guna lilin yg besaq gabak tu..ala lilin yg time xde letrik tu...mesti kite gune lilin tu..hahaha,ciap cepat dalam pingan palstik g..lam pinggan tu ade megi vegetarian, cupcake imah bwk dari kg sebab de kendri tunang akak die, tea 2 uncang, 2 coklat diary milk yg beli 2 biji rm 0.30, apollo
paling sweet + kelakar bile si imah lari2 bawak pinggan tu
hadoiiiii lawak la ko imah..mmg aku xkan lupekan la saat tu
zati lak tukang tutup lampu..dieorang renjis2 lak ngn ketas yg kecik2 yg digunting
habis masuk dalam baju kecik aku
nasib dierg xsimbah aku ngn air n tepung
tu lagi haru

papepon thankkkkkkkkkkkkkkkkkk banyak2 kat korang luv u








No comments:

Post a Comment