SICOMEL SAYA

Saturday, 16 June 2012

huyeee....cuti sem!!!

Ya Allah..seronok nye dapat cuti berbulan..hahaha (ketawa besaq)..busan2 menggugu makayah ak nie sampai,,aku update la blog nie..sebelum tu mai aku tunjuk kat hangpa semu beg2 aku 


fuhhh!!!..nie baru separuh tao..nie antara barabg yg aku bwk balik ke rumah aku..pastu de 1g kotak printer xmasuk lam gambaq..mintak2 muat la keta mesedis (walhal keta wira) bapak aku
actually de g barang2 tapi aku simpan kat nie..1 beg baldi + tong sampah + bekas makanan aku..pastu 1 beg kasut ku letak kat minimart (tu la utungnye jadi rexco minimart nie)
1 beg penuh ngn penyakut baju + iron board aku tumpang kt umah sewa tiqah
byk kan barang aku...

hmm..penat la tiap2 sem cam nie.t nk masuk sem baru angkut lagi..kemas lagi.hadoiii
dari diploma g (2007)..kehidupan aku jai camni
cukup 1 sem semti berpinah randah
hidup nomad bak kate org sejarah
hahahahah
 tapi
aku gumbira sebab mum n dad xpenah penat or kate "tak" tiap kali aku suruh anta n amik aku..:)

nie la realiti kehidupan seorng student,,FAHAM???



Friday, 15 June 2012

makan-makan last sem 2

walaopon exam de 1 paper g tp kami empat org dh p makan2 cam dh abis exam
nie disebabkan oleh si zati yg akan pulang ke johor sok pagi memandang die xde exam dh esok
kami p la makan kat depan kolej nie




Saturday, 9 June 2012

selamat datang adik2 diploma

bangun2 pagi dh dgr bising2 kat bawah
dlm ati..( xkan jmk wat event kot..la ni kan time exam)
bgn tu trus p bilik sebelah nk tgk kejadiaan ape yg berlaku kt bawah
ooooooooooooooo
mendaftaran dak diploma upenye....



selamat datang ye adek2
selamat belajar kt upsi
hahaahhaha

**tetibe teringat kat mak ngn ayah yg anta aku time daftar dulu...time diploma n now degree..makayah aku yg plg semangat..waaarghhhh miss my mum n dad****

Tuesday, 5 June 2012

hepy bufday nenot



5/6/2012 genapla umo aku 23 tahun
alhamdulillah aku bersyukur pada Mu Ya Allah kerana masih membenarka diri ini bernafas di muka bumi ini
dah 23 dah ko ni nenot
besaq x besaq la ang nie
23 taon umo yg sesuai untuk mendirikan rumah tangga
huahuahuahuahua.......
tp mungkin jodoh xsampai g agaknye
yela 23 taon bayang2 pakwe pon xdak g
tp sape la aku nie nk menyangkal suratan takdir dari Ilahi
hanya mampu berdoa seadanya

haisssh nie entry pasai bufday laa
p cerita pasal jodoh awatlak
hadoiiiiii
bufday kali nie len la cikit
sebab??????
aku sambut bufday kali nie ngn kgwan
selalunye ngn famili sebab bufday aku selalu jatoh pada hari cuti sekolah
xpon time cuti sem
mmg sambut bufay ngn kgkawan la an
xsambut mane pon
tp de la org wish2
dannnnnnnnn
yg paling bez aku sambut bufday time EXAMMM okkkk
exam pnedidikan pengguna
so
xdela aku excited sgt
sebab aku kena fokus nk examla
dah la aku nie jenis study last minit
jadinye mxs n celcom bagi free tepon..xdapat la aku gune sebaiknye
sob..sob...sob :(

jadi aku nk ucapkkan jutaan terima kasih kat rakan-rakan aku yg wish my bufday xspeselly housemate aku imah n zati @ anak2 kesayangan aku sebab sambut bufday aku dgn meriah   sekali : p
sungguh meriah k...hahaahaha
mane xmeriahnye..org gune lilin kek dieorg guna lilin yg besaq gabak tu..ala lilin yg time xde letrik tu...mesti kite gune lilin tu..hahaha,ciap cepat dalam pingan palstik g..lam pinggan tu ade megi vegetarian, cupcake imah bwk dari kg sebab de kendri tunang akak die, tea 2 uncang, 2 coklat diary milk yg beli 2 biji rm 0.30, apollo
paling sweet + kelakar bile si imah lari2 bawak pinggan tu
hadoiiiii lawak la ko imah..mmg aku xkan lupekan la saat tu
zati lak tukang tutup lampu..dieorang renjis2 lak ngn ketas yg kecik2 yg digunting
habis masuk dalam baju kecik aku
nasib dierg xsimbah aku ngn air n tepung
tu lagi haru

papepon thankkkkkkkkkkkkkkkkkk banyak2 kat korang luv u








Sunday, 3 June 2012

selamat menduduki exam

peperiksaan kali kedua
semoga dipermudahkan segalanye
amin.